Shopping Cart

Showroom van 1800 m2

Eigen bezorgservices

Deskundig en persoonlijk advies

25+ Merken

Overijssel

Verzonken in een boek zit je in Overijssel in jouw loungeset. De zon schijnt voorzichtig op de huid en de kinderen spelen zorgeloos in de tuin. Dat is hoe Lukkes Outdoor jouw tuingeluk het liefste ziet. Zorgeloos en vol plezier. Bezoek vandaag nog onze showroom en geniet dit jaar optimaal van jouw tuin!

Loungeset Overijssel

Natuurlijke materialen

In veel gevallen bestaat jouw loungeset in Overijssel uit natuurlijke materialen. Welke dit zijn, heeft invloed op hoe je jouw meubilair moet onderhouden. Vlechtwerk kun je bijvoorbeeld af en toe met een sopje van groene zeep schoonmaken. Daarnaast raden wij je aan om deze ieder jaar met wicker protector te behandelen. Een tafel van natuursteen moet ook eens per jaar behandeld worden met een daarvoor geschikt onderhoudsproduct. Teakhout vraag soms meer verzorging. Hier vertellen onze adviseurs je graag meer over.

Loungesets van metaal

Loungesets kunnen ook van andere materialen worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan gebruikelijke metaalsoorten, zoals RVS en aluminium. De behandeling van deze materialen is vaak net even anders. Is jouw tuinmeubilair van RVS gemaakt? Dan raden wij het je aan om deze regelmatig schoon te maken met een daartoe bestemde cleaner. Op deze manier blijft jouw loungeset in Overijssel als nieuw. Aluminium meubels moeten minstens 1 keer per jaar met een Wicker & Aluminium protector worden behandeld.

Het assortiment van Lukkes Outdoor

Lukkes Outdoor staat bekend om zijn ruime aanbod. In Wolvega kun je genieten van meer dan 1800m2 aan diverse tuinproducten. Alles om op jouw terras, balkon of serre een gezellige sfeer te creëren. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ben je op zoek naar een passende loungeset voor jouw stulpje in Overijssel? Neem dan gerust een foto of tekening van jouw tuin mee. Wij voorzien je graag van advies. Bezoek je onze showroom voor een loungeset in Overijssel? Bekijk dan ook onze overige producten!

Bestel nu jouw loungeset nabij Overijssel

Lekker buiten genieten van het weer. Wie wil dat nu niet? Wij in ieder geval wel! Bezoek daarom vandaag nog de showroom van Lukkes Outdoor. Je vindt ons aan de Jachtwerfstraat in Wolvega (Friesland). Online bestellen kan natuurlijk ook. Vul hiervoor het bijbehorende formulier in of bel naar 06 311 77 486. Voor vragen kun je ook contact opnemen via info@lukkesoutdoor.nl. Geniet jij straks ook van zo’n mooie loungeset in Overijssel?