Shopping Cart

Showroom van 1800 m2

Eigen bezorgservices

Deskundig en persoonlijk advies

25+ Merken

Tuinmeubelen Balkbrug

Ben je op zoek naar tuinmeubelen dichtbij Balkbrug? Creëer een echt buitenparadijs met de tuinmeubelen van Lukkes Outdoor! Ons assortiment bestaat uit diverse tuinmeubelen, waarmee je jouw tuin een gezellige sfeer geeft. Wij bieden betaalbare tuinmeubelen aan van de beste kwaliteit. Wij willen namelijk dat jij voor lange tijd kunt genieten van jouw tuinmeubels van hoogstaande topmerken! Koop bijvoorbeeld een heerlijke loungeset waar je tot ‘s avonds laat nog kunt genieten van het buitenleven. Ook voor tuinstoelen- en tafels kun je bij Lukkes Outdoor nabij Balkbrug terecht!

TUINMEUBELEN
PARASOLS
BARBECUES
ACCESSOIRES
TERRASVERWARMING

Loungeset Balkbrug

Een comfortabele loungeset is een perfecte aanvulling op je tuin in Balkbrug. Lukkes Outdoor heeft een groot aanbod loungesets in diverse vormen en maten. Zo kun je jouw gewenste loungeset precies laten aansluiten op je tuin en wensen. Onze loungesets zijn ideaal wanneer je met gezelschap in de tuin wilt zitten met een kopje koffie! De loungesets van Lukkes Outdoor zijn onder andere te verkrijgen in vlechtwerk, aluminium, teakhout of sensotex. Wil je de loungeset liever fysiek bekijken? In onze showroom kun je al onze loungesets rustig bekijken!

Tuinmeubelen Balkbrug

Tuinstoelen en tuintafels

Wil jij je tuin voorzien van tuinstoelen en tuintafels? Met de tuinmeubelen van Lukkes Outdoor nabij Balkbrug heb je een ruime keuze aan tuinstoelen- en tafels. Creëer een heerlijke plek om samen aan te dineren en tegelijk te genieten van de natuur. De diningsets van Lukkes Outdoor zijn er in diverse maten, waardoor wij voor ieder aantal personen een tuintafel beschikbaar hebben. Hierbij horen natuurlijk ook bijpassende tuinstoelen, die je ook weer aan kunt sluiten op het aantal persoons tuintafel. De tuintafels en tuinstoelen van Lukkes Outdoor zijn van hoogstaande topmerken en zijn goed bestand tegen alle seizoenen. Deze tuinmeubelen mogen zeker niet missen, wanneer je optimaal wilt genieten van jouw buitenparadijsje in Balkbrug!

 
 
Loungeset Balkbrug

B&B outdoor tuinmeubelen Balkbrug

Voor tuinmeubelen op maat bieden wij de unieke B&B Outdoor collectie! Binnen deze collectie kun je kiezen voor diverse lounge- en diningsets die volledig naar jouw wens geleverd worden. Hierin kun je kiezen uit 50 verschillende kleuren die per meubelelement kan verschillen. De meubelelementen bestaan uit zitelementen en armleuningen. De tuinmeubelen van B&B Outdoor zijn 100% waterdicht, onderhoudsarm en vlamvertragend, zeer geschikt dus voor jouw tuin in Balkbrug!

Koop nu jouw tuinmeubelen!

Weet jij al welke tuinmeubelen geschikt zijn voor jouw tuin in Balkbrug? Lukkes Outdoor in Wolvega (in Friesland) heeft een groot assortiment die jij naar jouw wens kan filteren! Ook hebben wij een grote showroom waar de tuinmeubelen te bewonderen zijn. Je vindt onze showroom aan de Jachtwerfstraat 1a. Ook goed te bereiken vanuit o.a. MeppelHeerenveenSteenwijkDrachtenEmmeloordLeeuwardenDrontenZwolle en diverse plaatsen in Overijssel en Drenthe. Ben je er uit? Koop dan nu jouw tuinmeubelen vlakbij Balkbrug!