Shopping Cart

Showroom van 1800 m2

Eigen bezorgservices

Deskundig en persoonlijk advies

25+ Merken

Tuinmeubelen Emmeloord

Een mooie set tuinmeubelen zou jouw tuin in Emmeloord niet misstaan. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar draagt ook bij aan comfort en gezelligheid. Rustig een boek lezen. Lekker thuiswerken. Gezellig tafelen. Het kan allemaal. Kan jouw perceel in Emmeloord wel een nieuwe set tuinmeubelen gebruiken? Kom eens langs bij Lukkes Outdoor. Wij hebben van alles voor je in huis. Bezoek ons vandaag nog!

TUINMEUBELEN
PARASOLS
BARBECUES
ACCESSOIRES
TERRASVERWARMING

Loungesets

Ze zijn ontzettend populair: loungesets. Niet zo vreemd, want deze tuinmeubelen dragen bij aan gezelligheid en ontspanning – ook in Emmeloord. Bij Lukkes Outdoor hebben wij dan ook veel modellen in ons assortiment opgenomen. Wat dacht je van die mooie loungesets van hout, aluminium of sensotex? Er zit vast iets voor je tussen.

Tuinmeubelen Emmeloord

Dining sets

Gezellig barbecueën of lekker genieten van een uitgebreide maaltijd. Veel mensen met een tuin doen dit tijdens de warme dagen graag buiten. Zo pak je namelijk de zon nog even mee. Hiervoor heb je in Emmeloord natuurlijk wel de juiste tuinmeubelen nodig. Gelukkig zijn die er ook: de dining sets van Lukkes Outdoor. Hiermee verandert eten met gezinsleden, familie of vrienden in een waardevolle herinnering.

 
 
Loungeset Emmeloord

Genieten met Lukkes Outdoor

Het is weer tijd om van de zon te genieten. Om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken heeft Lukkes Outdoor de mooiste tuinmeubelen van Emmeloord voor je in huis. Met meer dan 1800 m2 aan producten in ons assortiment, zit er vast en zeker iets voor je tussen. Wil je zeker weten of een bepaalde stoel of tafel bij jouw inrichting past? Neem gerust een foto of tekening van jouw tuin mee. Wij kijken graag met je mee. Heb je in Emmeloord – naast tuinmeubelen – ook andere tuinartikelen in het vizier? Bij Lukkes Outdoor vindt je ook:

  • Parasols;
  • Barbecues;
  • Terrasverwarming;
  • Accessoires.

In Emmeloord toe aan nieuwe tuinmeubelen?

Een heerlijk zonnetje verwarmt jouw tuin of balkon. Het is weer tijd om van moeder natuur te genieten. Om die reden ben je in Emmeloord op zoek naar een nieuwe tuinmeubelen. Voor het mooiste aanbod ga je naar Lukkes Outdoor. Je vindt ons aan de Jachtwerfstraat 1a in Wolvega (Friesland). Ook goed te bereiken vanuit o.a. MeppelHeerenveenBalkbrugSteenwijkLeeuwardenDrachtenDrontenZwolle en diverse plaatsen in Overijssel en Drenthe.Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@lukkesoutdoor.nl of te bellen naar 06 311 77 486. Wanneer heb jij jouw gloednieuwe tuinmeubelen in Emmeloord klaarstaan?