Shopping Cart

Showroom van 1800 m2

Eigen bezorgservices

Deskundig en persoonlijk advies

25+ Merken

Tuinmeubelen Friesland

Ben je op zoek naar nieuwe tuinmeubelen in Friesland? Bij Lukkes Outdoor vind je een brede collectie aan tuinmeubelen van uitstekende kwaliteit. Wil je een prachtige diningset in jouw tuin neerzetten? Of ben je nog op zoek naar een heerlijke loungeset? Bij ons vind je van alles om op jouw terras, balkon of in jouw serre een gezellige en comfortabele sfeer te creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin? Neem dan gerust een kijkje op onze website of kom langs in onze winkel in Wolvega.

TUINMEUBELEN
PARASOLS
BARBECUES
ACCESSOIRES
TERRASVERWARMING

Comfortabele tuinmeubelen van uitstekende kwaliteit

Met de tuinmeubelen van Lukkes Outdoor in Friesland kun je voor een groot deel de sfeer in jouw tuin bepalen. Voor velen is de tuin een plek om lekker te ontspannen na bijvoorbeeld een lange werkdag. Het is dus niet alleen belangrijk dat de meubels er mooi uitzien, maar ook comfortabel zijn. In het assortiment van Lukkes Outdoor vind je tuinmeubelen die voldoen aan deze kenmerken.

Tuinmeubelen Friesland

Voor welk materiaal ga jij?

Bij het kopen van tuinmeubelen bij ons in Friesland kom je voor een aantal keuzes te staan. Voor welk materiaal wil je gaan? En welke stijl tuinmeubelen zie je graag terug in de tuin? Daarnaast is het ook goed om na te denken over het onderhoud van de tuinmeubelen. Zo vraagt een vlechtwerk tuinmeubel om weinig onderhoud. Ook tuinmeubelen van RVS zijn gemakkelijk te onderhouden. Het vuil hecht zich namelijk niet zo snel aan het oppervlak. Lukkes Outdoor vertelt je graag meer over de verschillende materialen.

Van comfortabele ligbedden tot grote parasols

Wil je de tuinmeubelen eerst in het echt bewonderen in onze showroom in Friesland? Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en kom langs in onze winkel aan de Jachtwerfstraat in Wolvega. In onze inspirerende showroom vind je onder andere comfortabele ligbedden, functionele tuinstoelenloungesets en grote parasols.

Inspiratie voor jouw eigen tuin

We geven je graag informatie en advies over onze tuinmeubelen in onze winkel in Friesland. Daarnaast krijg je de kans om genoeg inspiratie op te doen voor jouw eigen tuin. Weet je nog niet zo goed welke tuinmeubelen in jouw tuin passen? Neem dan gerust een foto en tekening van jouw tuin mee, zodat wij een passend advies kunnen geven. Samen met jou gaan we op zoek naar tuinmeubelen die helemaal opgaan in jouw tuin.

 

Tuinmeubelen in Friesland kopen?

Wil je tuinmeubelen in Friesland kopen bij Lukkes Outdoor? Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend. Onze actuele openingstijden vind je onder aan deze pagina. Je kunt ook contact met ons opnemen via info@lukkesoutdoor.nl of 06 311 77 486. We zijn onder andere goed bereikbaar vanaf ZwolleMeppelHeerenveenBalkbrugSteenwijkDrachtenEmmeloordLeeuwardenDronten, Joure, Sneek, Assen en diverse plaatsen in Overijssel en Drenthe. Haal het maximale uit je tuin met onze tuinmeubelen in Friesland!