Tuinmeubelen nabij Heerenveen

Tuinmeubelen kopen bij Lukkes Outdoor is een ware beleving! Zo kun je bij ons terecht voor een groot assortiment tuinmeubelen van de mooiste merken als Beach 7, 4 Seasons Outdoor, Suns, Traditional Teak, Hartman en B&B outdoor. Ons assortiment varieert van luxe tuinmeubelen van hardhout en natuursteen tot betaalbare en onderhoudsvrije sets. 

Wil je tuinmeubelen in Heerenveen kopen? Ontdek dan de collectie van Lukkes Outdoor. Bij ons vind je alles voor in de tuin. Wil je een prachtige loungeset in de tuin plaatsen? Of kun je niet wachten om een plek in de tuin te creëren waar je gezellig met z’n allen kunt eten? Dan is de kans groot dat je bij ons slaagt voor jouw tuin! Bij Lukkes Outdoor vind je alles om jouw tuin, balkon of serre om te toveren tot een gezellige tuin.

Materiaal en stijl van tuinmeubelen

Bij ons heb je de keuze uit tuinmeubelen van verschillende materialen. Welk materiaal heeft jouw voorkeur? En heb je ook al nagedacht over de stijl van jouw nieuwe tuinmeubelen in Heerenveen? Bij ons is de kans groot dat je tuinmeubelen vindt die goed tot zijn recht komen in jouw tuin. Wanneer je op zoek bent naar tuinmeubelen met weinig onderhoud, kun je vlechtwerk tuinmeubelen bij Lukkes Outdoor, nabij Heerenveen, kopen. Niet voor niets zie je deze tuinmeubelen terug in veel tuinen. Wij adviseren je graag over onder andere het onderhoud van de tuinmeubelen.

 

Comfortabele banken en stoelen

Besteed jij ook veel tijd in de tuin? En wil je nog tuinmeubelen aanschaffen waar je comfortabel op kunt zitten? Bekijk dan eens de comfortabele banken en stoelen uit ons assortiment. Geef je tuin nog meer uitstraling met onze tuinmeubelen uit onze showroom nabij Heerenveen!

 

Voor welke tuinmeubelen ga jij?

Wil je de tuin- of loungeset uit ons assortiment eerst in het echt bekijken? Kom dan langs bij Lukkes Outdoor aan de Jachtwerfstraat 1A in Wolvega. In onze winkel hebben we de mogelijkheid om jou meer advies te geven over de verschillende tuinmeubelen. Heb je echt nog geen idee welke tuinmeubelen het beste bij jouw tuin passen? Neem dan een foto en een tekening van jouw tuin mee. Dit biedt ons de mogelijkheid om samen met jou op zoek te gaan naar de tuinmeubelen of loungesets die volledig aansluiten bij jouw wensen.

 

Lukkes Outdoor: hét adres voor tuinmeubelen nabij Heerenveen

Kun je ook niet wachten om tuinmeubelen in de buurt van Heerenveen te kopen? Kom dan langs in onze showroom in Wolvega (Friesland). Ook prima te bereiken vanuit onder andere MeppelSteenwijkBalkbrugEmmeloordLeeuwardenDrachtenDrontenZwolle en diverse plaatsen in Overijssel en Drenthe. Je kunt ook contact met ons opnemen via info@lukkesoutdoor.nl of 06 311 77 486. Wij helpen je graag verder met het vinden van tuinmeubelen dichtbij Heerenveen!

Openingstijden

ma gesloten
di 09.30 - 17.30 uur
wo 09.30 - 17.30 uur
do 09.30 - 17.30 uur
vr 09.30 - 17.30 uur
za 09.30 - 17.00 uur
zo 12.00 - 17.00 uur

Adresgegevens

Lukkes Outdoor
Jachtwerfstraat 1A
8471 XW Wolvega
 
Tel06 311 77 486
Margriet06 31 17 74 86
Henk06 10 27 56 68

E-MAIL
info@lukkesoutdoor.nl
 
Routebeschrijving
Lukkes Outdoor 4.6 /5 - 20 beoordelingen
Top <h4>lukkesoutdoor.nl BS sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/friesland//">Friesland</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/heerenveen//">Heerenveen</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/overijssel//">Overijssel</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/drenthe//">Drenthe</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/meppel//">Meppel</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/steenwijk//">Steenwijk</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/leeuwarden//">Leeuwarden</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/emmeloord//">Tuinmeubelen Emmeloord</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/dronten//">Dronten</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/zwolle//">Zwolle</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/drachten//">Drachten</a></li> <li><a href="https://www.lukkesoutdoor.nl/tuinmeubelen/balkbrug//">Tuinmeubelen Balkbrug</a></li> </ul>