Shopping Cart

Showroom van 1800 m2

Eigen bezorgservices

Deskundig en persoonlijk advies

25+ Merken

Tuinmeubelen Leeuwarden

Met het mooie weer in aantocht, wil je eigenlijk maar een ding: optimaal kunnen genieten van jouw tuinmeubelen in Leeuwarden. Tijdens een barbecue. Bij het ontbijt. Of misschien na een hele dag zwaar ploeteren in de tuin. Kun je wel een nieuwe loungeset, diningset, stoelen of tafel gebruiken? Bij Lukkes Outdoor vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Van natuurlijke materialen tot metaal. Bezoek vandaag nog onze showroom!

TUINMEUBELEN
PARASOLS
BARBECUES
ACCESSOIRES
TERRASVERWARMING

Loungesets nabij Leeuwarden

Loungesets zijn mateloos populair. Ze bieden namelijk ontzettend veel ontspanning. Lekker onderuit zitten met een glas wijn in de hand: wie wil dat nou niet? Veel van onze klanten uit Leeuwarden verlaten het pand dan ook met deze soort tuinmeubelen. Bij Lukkes Outdoor vind je daarom een uitgebreide collectie loungesets.

Loungeset Leeuwarden

De loungesets van Lukkes Outdoor

Als je op zoek bent naar een loungeset, is het belangrijk om te weten welk type het beste bij jou en de ruimte past. Wil je goed kunnen dineren aan de loungeset? Kies dan voor een lounge diningset. Wil je uitgebreid op de set kunnen liggen en ontspannen? Kies dan voor een hoek loungeset of een platform set. Ook is iedere tuin, balkon of dakterras anders, daarom biedt Lukkes Outdoor vlakbij Leeuwarden veel loungesets in verschillende maatvoeringen aan. Vervaardigd in verschillende materialen, waaronder: teakhout, aluminium en sensotex. Geheid dat je met een van onze loungesets in Leeuwarden helemaal tot rust komt.

Dining sets

Gezellig met elkaar tafelen in de buitenlucht. Barbecueën, luxe koken of gewoon genieten van een simpele afhaal. Ook daar worden tuinmeubelen in Leeuwarden veel voor gebruikt. Voor deze gelegenheden raden wij onze klanten vaak onze dining sets aan. Hierin wordt dineren een onvergetelijke ervaring.

Losse stoelen en tafels

Zelf de tuinmeubelen voor jouw woning in Leeuwarden samenstellen? Dat kan bij Lukkes Outdoor natuurlijk ook. Bekijk gerust onze uitgebreide collectie stoelen, tafels en ligbedden.

Genieten met Lukkes Outdoor

Lekker van de buitenlucht genieten, daar houden wij bij Lukkes Outdoor van. Om ervoor te zorgen dat ook jij straks in Leeuwarden van de mooiste tuinmeubelen geniet, bieden wij jou graag een zo ruim mogelijk assortiment aan. Met 1800 m2 aan tuinproducten vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je hulp nodig? Onze specialisten voorzien je graag van het nodige advies. Neem dus gerust een foto of tekening van jouw tuin mee. Heb je in Leeuwarden naast tuinmeubelen ook andere producten nodig? Bij Lukkes Outdoor bieden wij onder andere:

  • Parasols;
  • Barbecues;
  • Terrasverwarming;
  • Accessoires.

Tuinmeubelen Leeuwarden

Tuinmeubelen nabij Leeuwarden bestellen?

De zon hoog aan de hemel. Een licht briesje. Het getjilp van vogels. Het is weer de hoogste tijd om van de tuin te genieten. Kun jij in Leeuwarden wel wat nieuwe tuinmeubelen gebruiken? Kom dan vandaag nog langs bij Lukkes Outdoor. Je vindt ons aan de Jachtwerfstraat 1a in Wolvega (Friesland), op slechts 35 minuten rijden van Leeuwarden. Onze showroom is ook vanuit BalkbrugDrachtenDrentheMeppelHeerenveenSteenwijkEmmeloordZwolleDronten, Joure, Sneek, Assen en diverse plaatsen in Overijssel gemakkelijk te bereiken. Heb je een vraag? Bel gerust naar 06 311 77 486 of stuur een mail naar info@lukkesoutdoor.nl. Wanneer kun jij in Leeuwarden van een set nieuwe tuinmeubelen genieten?