Shopping Cart

Showroom van 1800 m2

Eigen bezorgservices

Deskundig en persoonlijk advies

25+ Merken

Tuinmeubelen Overijssel

Je kijkt vanuit je woonkamer naar buiten. Wat je ziet is een strakblauwe hemel met een stralende zon. Het begint weer te kriebelen. Vol goede moed pak je de slippers uit de kast om eventjes lekker te genieten van het zonnetje. Het enige wat nog ontbreekt, zijn de mooiste tuinmeubelen van Overijssel. Lukkes Outdoor heeft altijd een ruime voorraad tuinmeubelen voor je tuin in onze showroom nabij Overijssel!

TUINMEUBELEN
PARASOLS
BARBECUES
ACCESSOIRES
TERRASVERWARMING

Comfortabel genieten in jouw tuin

Met dat lekkere weer wil je natuurlijk comfortabel kunnen genieten van de zonnestralen. Lekker ontspannen en genieten van de bloeiende planten om je heen. Het liefst doe je dit zo comfortabel mogelijk. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat de tuinmeubelen goed staan in je tuin. Wij snappen dit maar al te goed. Voor de meest comfortabele tuinmeubelen van Overijssel ga je daarom naar Lukkes Outdoor.

Tuinmeubelen Overijssel

Tuinmeubelen in verschillende soorten materialen

Bij het kopen van tuinmeubelen in Overijssel heb je de keuze uit een aantal soorten materialen. Ga je voor de RVS meubelen of voor het vertrouwde vlechtwerk? Welke stijl je ook kiest, beide vragen niet veel onderhoud. Het vuil heeft namelijk weinig kans om zich te hechten aan het oppervlak. Welke materialen je ook kiest, je geniet gegarandeerd in je tuin. Wil je nóg meer sfeer creëren in je tuin? Kies dan voor één van onze terrasverwarmingen!

Laat je inspireren in onze showroom

Voor een groot aanbod tuinmeubelen in de buurt van Overijssel moet je bij Lukkes Outdoor zijn. Kom onze tuinmeubelen bewonderen in onze showroom in Wolvega (Friesland) en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Onze medewerkers geven je graag advies bij het kopen van tuinmeubelen voor jouw tuin. Maak een foto van je tuin en wij helpen je met de zoektocht naar de perfecte tuinmeubelen in onze showroom nabij Overijssel.

 

Koop meteen de beste tuinmeubelen voor je tuin in Overijssel

Kun je niet wachten om lekker te ontspannen in je achtertuin? Even de voetjes omhoog op je nieuwe tuinset? Wacht dan niet langer en kom langs aan de Jachtwerfstraat 1A in Wolvega. Ook goed te bereiken vanuit o.a. ZwolleDrentheMeppelHeerenveenBalkbrugEmmeloordDrachtenLeeuwardenDronten en Steenwijk. De openingstijden van onze showroom vind je onderaan deze pagina. Vragen? Bel 06 311 77 486 of mail naar info@lukkesoutdoor.nl. Zien we jou binnenkort tuinmeubelen kopen voor je tuin in Overijssel?