Shopping Cart

Showroom van 1800 m2

Eigen bezorgservices

Deskundig en persoonlijk advies

25+ Merken

Tuinmeubelen Sneek

De zomer is voor velen het favoriete seizoen van het jaar; heerlijk genieten van de zon in jouw tuin in Sneek. Heb je wel de juiste tuinmeubelen? Zo niet, kom dan eens langs bij Lukkes Outdoor! Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan tuinmeubelen. Wat de reden ook is om nieuwe tuinmeubelen in Sneek te willen plaatsen: bij Lukkes Outdoor helpen wij je graag de juiste tuinset te vinden.

TUINMEUBELEN
PARASOLS
BARBECUES
ACCESSOIRES
TERRASVERWARMING

De loungesets van Lukkes Outdoor

Wil jij genieten van een loungeset aan het water in Sneek. Of op jouw balkon? Je ziet de loungesets steeds vaker. Niet zo vreemd, want het ziet er ontzettend comfortabel uit. Dat is het ook. Na een dag hard werken, lekker ontspannen met een glas wijn in de hand. Wie wil dat nu niet? Daarom verkopen wij nabij Sneek ook veel van dit type tuinmeubel. Onze collectie is groot, waarbij je de keuze hebt uit: teakhout, aluminium en sensotex. Ben je op zoek naar comfort? Dan is in Sneek, betreft tuinmeubelen, de keuze voor een loungeset snel gemaakt.

Tuinmeubelen Sneek

Diningsets

Gezellig kunnen eten & drinken met vrienden en familie: dat zijn de betere dingen in het leven. Ook daar kan Lukkes Outdoor jou bij helpen. Binnen onze collectie aan tuinmeubelen kun je ongetwijfeld een diningset vinden die jouw tuin in Sneek niet zal misstaan. Hiermee wordt dineren in de achtertuin een onvergetelijke ervaring.

Losse elementen

Stoelen en tafels zijn en blijven gebruiksvoorwerpen. Het is dan ook altijd mogelijk dat er iets kapot gaat. Wanneer dit maar een enkele stoel of tafel is, heeft het soms geen zin om de hele set te vervangen. In zo’n geval kun je – voor jouw aangedane tuinset in Sneek – beter losse tuinstoelen of tafels kopen. Voor een mooie prijs zijn je tuinmeubelen in Sneek dan weer compleet.

 

Voor jouw woning in Sneek tuinmeubelen nodig?

Is jouw tuin in Sneek aan een nieuwe tuinset toe? Bezoek dan Lukkes Outdoor in Wolvega. Je vindt ons aan de Jachtwerfstraat 1a. Ook goed te bereiken vanuit o.a. MeppelDrachtenHeerenveenBalkbrugSteenwijkEmmeloordLeeuwardenDronten en diverse plaatsen in Overijssel en Drenthe. Bij vragen kun je bellen naar 06 311 77 486 of mailen naar info@lukkesoutdoor.nl. Welke tuinmeubelen neem jij straks mee naar Sneek?