Shopping Cart

Showroom van 1800 m2

Eigen bezorgservices

Deskundig en persoonlijk advies

25+ Merken

Tuinmeubelen Zwolle

Met de zon hoog aan de hemel is het weer tijd om de tuinmeubelen uit je berging in Zwolle te halen. Het kan dan zijn dat je de conclusie trekt dat je een nieuwe set nodig heeft. Je stoelen zijn verweerd, de kussens aangevreten of het geheel past niet meer in jouw tuininrichting. Wat de reden ook is om nieuwe tuinmeubelen in Zwolle te willen plaatsen: bij Lukkes Outdoor helpen wij je graag de juiste tuinset te vinden.

TUINMEUBELEN
PARASOLS
BARBECUES
ACCESSOIRES
TERRASVERWARMING

Onze loungesets

De loungeset duikt steeds vaker in Zwolle op. Op de balkons. In de tuinen. Zelfs op de terrassen in de stad. Niet zo vreemd, want het ziet er ontzettend comfortabel uit. Dat is het ook. Na een dag hard werken, lekker ontspannen met een glas wijn in de hand. Wie wil dat nu niet? Daarom verkopen wij nabij Zwolle ook veel van dit type tuinmeubel. Onze collectie is groot, waarbij je de keuze hebt uit: teakhout, aluminium en sensotex. Ben je op zoek naar comfort? Dan is in Zwolle, betreft tuinmeubelen, de keuze voor een loungeset snel gemaakt.

Loungeset Zwolle

Diningsets

Lekker kunnen tafelen met vrienden en familie: dat zijn de betere dingen in het leven. Ook daar kan Lukkes Outdoor jou gelukkig bij helpen. Binnen onze collectie aan tuinmeubelen kun je ongetwijfeld een diningset vinden die jouw tuin in Zwolle niet zal misstaan. Hiermee wordt dineren in de achtertuin een onvergetelijke ervaring.

Losse elementen

Stoelen en tafels zijn en blijven gebruiksvoorwerpen. Het is dan ook altijd mogelijk dat er iets kapot gaat. Wanneer dit maar een enkele stoel of tafel is, heeft het soms geen zin om de hele set te vervangen. In zo’n geval kun je – voor jouw aangedane tuinset in Zwolle – beter losse tuinstoelen of tafels kopen. Voor een relatief kleine prijs zijn je tuinmeubelen in Zwolle dan weer compleet.

Tuinmeubelen Zwolle

Voor uw woning in Zwolle tuinmeubelen nodig?

Nederland ligt onder een deken van mooi weer. De zon schijnt. De lucht is strak blauw. En de planten in je gazon staan in bloei. Is jouw tuin in Zwolle aan een nieuwe tuinset toe? Bezoek dan Lukkes Outdoor in Wolvega. Je vindt ons aan de Jachtwerfstraat 1a. Ook goed te bereiken vanuit o.a. MeppelDrachtenHeerenveenBalkbrugSteenwijkEmmeloordLeeuwardenDronten, Joure, Sneek, Assen en diverse plaatsen in Overijssel en Drenthe. Bij vragen kun je bellen naar 06 311 77 486 of mailen naar info@lukkesoutdoor.nl. Welke tuinmeubelen neem jij straks mee naar Zwolle?