Shopping Cart

Showroom van 1800 m2

Eigen bezorgservices

Deskundig en persoonlijk advies

25+ Merken

Algemene voorwaarden

Voorwaarde webshop

Alle prijzen vermeld op onze website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten

Verzendkosten

De verzendkosten zijn onderverdeeld in categorieën.

Voor de categorieën  tuinmeubelen, parasols en barbecues worden bij een waarde van meer dan €500,- geen verzendkosten berekend binnen bepaalde postcode gebieden. Bij het ingeven van uw postcode wordt automatische het door u te betalen bedrag vermeldt.

Voor minder volumineuze producten zoals, hoezen, barbecue accessoires en tuin/woonaccessoires zijn de verzendkosten €6,75 bij een besteding onder de €75,-. Bij een besteding boven de €75,- zijn de verzendkosten gratis.

Bezorging

Al onze producten worden inpricipe geplaatst door onze eigen chauffeurs. Vooraf wordt u ingelicht omtrent de levertijd en op welke dag en indien mogelijk wordt een dagdeel afgesproken waarin wij komen leveren.

Tenzij anders met ons is  afgesproken worden alle  producten afgeleverd op de begane grond zonder trappen en/of verhogingen. En er dient een verhard toegangspad te zijn van minimaal 80 cm breed. Mocht blijken dat de goederen niet kunnen worden geplaatst door te smalle deuren en of andere belemmerende obstakels, leveren wij af tot aan de voordeur en dient u zelf voor plaatsing te zorgen.

Het niet kunnen plaatsen van de producten op de gewenste locatie geeft geen recht tot annulering.

Voor alle producten uit de categorie Sale gelden afwijkende voorwaarden, ze dienen te worden afgehaald of bezorgkosten worden in overleg besproken.

Kleine pakketten worden door PostNL bij u bezorgd.

Afhalen

Afhalen is natuurlijk ook mogelijk dit dient wel te gebeuren binnen de reguliere openingstijden van onze winkel. Om te voorkomen dat u voor niets langs komt vragen wij of u van te voren kunt bellen of mailen zodat wij kunnen controleren of het product op voorraad is, en om uw bestelling vast klaar te zetten.

Controleren

Controleer na levering of u, uw producten in goede staat heeft ontvangen. Bij gebreken in de levering proberen wij het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Indien een product beschadigd is geleverd of niet functioneert dient u zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst van de producten) dit aan ons te melden.  Bij voorkeur per e-mail voorzien van foto’s waaruit de beschadiging duidelijk blijkt.

Herroepingsrecht

De Consument heeft bij aankoop van de producten de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient de consument zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het product mag alleen in die mate worden uitgepakt en worden gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Wanneer de consument van zijn herroepingsrecht gebruikt maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Lukkes Outdoor moeten retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de consument.