Shopping Cart

Showroom van 1800 m2

Eigen bezorgservices

Deskundig en persoonlijk advies

25+ Merken

Tuinmeubelen Assen

Ben jij op zoek naar tuinmeubelen in de buurt van Assen? Ontdek dan het uitgebreide assortiment van Lukkes Outdoor. Bij ons vind je alles voor in de tuin. Wil je een prachtige loungeset in de tuin plaatsen? Of kun je niet wachten om een plek in de tuin te creëren waar je gezellig met z’n allen kunt eten? Dan is de kans groot dat je bij ons slaagt voor jouw tuin in Assen! Bij Lukkes Outdoor vind je alles om jouw tuin, balkon of serre om te toveren tot een gezellige tuin.

TUINMEUBELEN
PARASOLS
BARBECUES
ACCESSOIRES
TERRASVERWARMING

Tuinmeubelen met kwaliteit

Zoek je in Assen tuinmeubelen van kwaliteit? Dan ben je bij Lukkes Outdoor aan het juiste adres! Bij ons heb je de keuze uit tuinmeubelen van verschillende materialen. Welk materiaal heeft jouw voorkeur? En heb je ook al nagedacht over de stijl van jouw nieuwe tuinmeubelen in Assen? Bij ons is de kans groot dat je tuinmeubelen vindt die goed tot zijn recht komen in jouw tuin. Wanneer je op zoek bent naar tuinmeubelen met weinig onderhoud, kun je vlechtwerk tuinmeubelen bij Lukkes Outdoor, nabij Assen, kopen. Niet voor niets zie je deze tuinmeubelen terug in veel tuinen. Wij adviseren je graag over onder andere het onderhoud van de tuinmeubelen.

Tuinmeubelen Assen

Comfortabele banken en stoelen

Besteed jij ook veel tijd in de tuin? En wil je nog tuinmeubelen aanschaffen waar je comfortabel op kunt zitten? Bekijk dan eens de comfortabele banken en stoelen uit ons assortiment. Geef je tuin nog meer uitstraling met onze tuinmeubelen uit onze showroom nabij Assen!

Voor welke tuinmeubelen ga jij?

Wil je de tuin- of loungeset uit ons assortiment eerst in het echt bekijken? Kom dan langs bij Lukkes Outdoor aan de Jachtwerfstraat 1A in Wolvega. In onze winkel hebben we de mogelijkheid om jou meer advies te geven over de verschillende tuinmeubelen. Heb je echt nog geen idee welke tuinmeubelen het beste bij jouw tuin passen? Neem dan een foto en een tekening van jouw tuin mee. Dit biedt ons de mogelijkheid om samen met jou op zoek te gaan naar de tuinmeubelen of loungesets die volledig aansluiten bij jouw wensen.

 

Lukkes Outdoor: hét adres voor tuinmeubelen nabij Assen

Kun je ook niet wachten om tuinmeubelen in de buurt van Assen te kopen? Kom dan langs in onze showroom in Wolvega (Friesland). Ook prima te bereiken vanuit onder andere MeppelSteenwijkBalkbrugEmmeloordLeeuwardenDrachtenDronten, Sneek, Zwolle en diverse plaatsen in Overijssel en Drenthe. Je kunt ook contact met ons opnemen via info@lukkesoutdoor.nl of 06 311 77 486. Wij helpen je graag verder met het vinden van tuinmeubelen dichtbij Assen!